Контакты

Адрес: г. Житомир
Телефоны:




Товары и услуги

  • Ароматизатори та смакові добавки
  • Дубові бочки,Боніфікатори
  • Прянощі,Ягоди,Горіхи
  • Дріжджі,Солод,Концентрат
Цена: 40 грн./шт.
'' Абсен '' для настоювання 3 л./алк.
'' Абсен '' для настоювання 3 л./алк.
<p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;"><span style="font-size: 15px;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю.</span></p> <p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;">Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний.</p> <p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;">Спосіб застосування;</p> <p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;">Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб.</p> <p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;">Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку.</p> <p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;">По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю .</p> <p style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;">Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</p>
Цена: 40 грн./шт.
'' Джин '' для настоювання 3 л./алк.
'' Джин '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Бурштинівка '' для настоювання 3 л./алк.
'' Бурштинівка '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Калганівка '' для настоювання 3 л./алк.
'' Калганівка '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Тропічник Ром '' для настоювання 3 л./алк.
'' Тропічник Ром '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Ром '' для настоювання 3 л./алк.
'' Ром '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Хріновуха '' для настоювання 3 л./алк.
'' Хріновуха '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Анісова '' для настоювання 3 л./алк.
'' Анісова '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Бехерівка '' для настоювання 3 л./алк.
'' Бехерівка '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Віскі '' для настоювання 3 л./алк.
'' Віскі '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Мисливська '' для настоювання 3 л./алк.
'' Мисливська '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 40 грн./шт.
'' Жолудівка  '' для настоювання 3 л./алк.
'' Жолудівка '' для настоювання 3 л./алк.
<pre style="overflow-wrap: break-word; white-space: pre-wrap;">Пропоную спробувати мій власний рецепт для настоювання алкоголю. В якому лише натуральні компоненти та підібрані так, щоб ви відчули приємний смак, аромат та користь після настоювання алкоголю. Наші рецепти упродовж 4 років вдосконалювалися до найбільш оригінального смаку, а в деяких наших рецептах до більш кращого, чіткого смаку за оригінальний. Спосіб застосування; Вміст пакету залити 3 літрами 40-55 % горілки без сторонніх запахів для більш чіткого вираженого смаку та аромату. Добавити цукор за власним бажанням, добре перемішати та поставити в темне прохолодне місце до 14 діб. Час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку. По закінченні терміну настоювання або за підходящим індивідуальним смаком до закінчення 14 діб. слід процідити напій ватною основою для набуття прозорого вигляду напою від мутного відтінку який іноді випадає в залежності різного алкоголю . Розлити в скляні пляшки та дати відпочити напою декілька днів для покращення смаку та аромату.</pre>
Цена: 30 грн./шт.
Зубрівка для 5 л/але.
Зубрівка для 5 л/але.
<p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Зубрівка рослина&nbsp; застосовується для приготування&nbsp;&nbsp;гіркої настойки</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;"><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 15px; vertical-align: baseline; background: transparent; max-width: 738px !important;">Спосіб застосування:</span></p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Вміст пакету залити 0.5 л. спиртом або міцною горілкою та настоювати в теплому місці не менше 30 діб .</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">По закінченню терміну не слід виймати рослину для більш концентрованого спиртового настою.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Застосування; добавляти концентрат у невеликій кількості в 40-55% горілку та через день-два можна вживати напій.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Слід також розуміти, що висока міцність спирту в концентраті пригнічує природний колір рослини. При довгому зберіганні концентрат втрачає забарвлення з ярко зеленого до блідо жовтого, при цьому смак та аромат не змінюється.Є і другі способи приготування гіркої настойки з цілої рослини.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Вміст пакету або його частину залити 40-55 % горілки та дочекатися декілька днів до легкого жовтого відтінку.Після чого процідити настій.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Залишки рослини залити новою горілкою, а настою який перед цим настоювали дати відпочити декілька днів для покращення смаку та аромату.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Як ви зрозуміли колір не змінюється,тому за певним кольором насиченості ви матимете більш чіткий аромат та смак.</p>
Цена: 40 грн./шт.
Дубові палочки ароматизованні Грузинський Коньяк
<p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Дубові тріски виготовленні по технології дубовим бочкам та обсмажені відповідно до напою, витримані в натуральному концентрату популярного напою Грузинського Коньяку.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">100% натуральний продукт .</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Зробить ваш алкоголь приємним за смаком та кольором.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Дана технологія виготовлення суворо зберігається в таємниці.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">спосіб застосування;</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Влити 3 л. 40-55 % самогону та поставити в темне прохолодне приміщення, що найменше на 30 діб час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Рекомендую не викидати данні дубові фігури для найбільш чіткого смаку.</p>
Цена: 40 грн./шт.
Дубові палочки ароматизованні Jack Daniel's
<p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Дубові тріски виготовленні по технології дубових бочок з відповідним обсмаженням, обробленні концентратом популярного напою, який виготовляється з натуральних компонентів.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">100% натуральний продукт виготовленно лише з натуральних компонентів з додерженням санітарних норм.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Дана технологія виготовлення суворо зберігається в таємниці.</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">Спосіб застосування;</p> <p style="margin: 0px 0px 18px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 14px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: 'Open Sans'; max-width: 738px !important;">влити 3 л. 40-55 % кукурудзяного самогону чи інш за смаком та поставити в темне прохолодне приміщення, щонайменше на 30 діб( час від часу змішувати та знімати пробу до індивідуального смаку).</p>
Цена: 45 грн./шт.
Дубові Чіпси для Коньяку
Альтернатива дубовим бочкам. Виготовленно по технології дубових бочок,<br />ціна вказана за 100 грам.<br />Надасть вашому напою Коньячного смаку та кольору.
Цену уточняйте
Дубові Чіпси для Віскі
Альтернатива дубовим бочкам. Виготовленно по технології дубових бочок,<br />ціна вказана за 100 грам.<br />Надасть вашому напою&nbsp;шоколадного смаку та кольору подобного Віскі
Цена: 50 грн./шт.
Дубові кубики (середній випал)
<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Дубові кубики (середній випал) на&nbsp;20 літрів напою (Кавказький дуб)</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Дубові кубики призначені для настоювання дистиляту з метою надання йому незрівнянно вишуканого аромату, яким можуть похвалитися тільки справжні винороби і майстри своєї справи. Цього ефекту можна домогтися за допомогою дубових бочок, але, на жаль, не всі домашні винороби мають таку можливість в сучасних реаліях. Саме для цього й придумані дубові кубики.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Дубові кубики зроблені з кавказького дуба добірної якості. Обжарка проводиться натуральними способами без використання хімічних процесів, тому кубики повністю екологічні і не завдадуть шкоди здоров'ю.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Середній випал додасть напою аромат ванілі, спецій і деревини дуба.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Як застосовувати дубові кубики:</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Кубики додаються в посудину з дистилятом в співвідношенні 2-4 г / літр напою. Бажана міцність напою - 45-55 &deg;. Витримку рекомендується проводити протягом 1-3 місяців, за цей час кубики встигнуть облагородити дистилят і надати йому приємний смак.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Увага!!! Перед додаванням в продукт потрібна попередня підготовка:</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">1) Занурити на 5-10 хвилин в окріп.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Переваги використання дубових кубиків:</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Питома площа взаємодії сегментів і дистиляту більше в порівнянні з витримкою в бочці, завдяки чому ефект впливу на напій більше.</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">При дотриманні алкоголю в герметичній ємності втрати напою за рахунок випаровування повністю виключені.</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Палички мають абсорбуючі і каталітичні властивості: все залишкові шкідливі елементи і з'єднання, які залишилися після процесу дистиляції видаляються.</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Кавказький скельний дуб: Quercus Petrae</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Щільність дуба: Мелкозернистая merrain grain fin</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Річні кільця: менше 2 мм</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Санітарну якість: радіоактивність нульова, без хімічної обробки і домішок.</span></p>
Цена: 50 грн./шт.
Дубові кубики (сильний випал)
<p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Дубові кубики (сильний випал) на&nbsp;20 літрів напою (Кавказький дуб)</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Дубові кубики призначені для настоювання дистиляту з метою надання йому незрівнянно вишуканого аромату, яким можуть похвалитися тільки справжні винороби і майстри своєї справи. Цього ефекту можна домогтися за допомогою дубових бочок, але, на жаль, не всі домашні винороби мають таку можливість в сучасних реаліях. Саме для цього й придумані дубові кубики.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Дубові кубики зроблені з кавказького дуба добірної якості. Обжарка проводиться натуральними способами без використання хімічних процесів, тому кубики повністю екологічні і не завдадуть шкоди здоров'ю.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Сильний&nbsp;випал додасть напою аромат шоколаду, карамелі і деревини дуба.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Як застосовувати дубові кубики:</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Кубики додаються в посудину з дистилятом в співвідношенні 2-4 г / літр напою. Бажана міцність напою - 45-55 &deg;. Витримку рекомендується проводити протягом 1-3 місяців, за цей час кубики встигнуть облагородити дистилят і надати йому приємний смак.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Увага!!! Перед додаванням в продукт потрібна попередня підготовка:</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">1) Занурити на 5-10 хвилин в окріп.</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Переваги використання дубових кубиків:</span></p> <p style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 15px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px; vertical-align: baseline; max-width: 650px; color: #777777; background-color: #fafafa;"><span style="color: #000000;">Питома площа взаємодії сегментів і дистиляту більше в порівнянні з витримкою в бочці, завдяки чому ефект впливу на напій більше.</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">При дотриманні алкоголю в герметичній ємності втрати напою за рахунок випаровування повністю виключені.</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Палички мають абсорбуючі і каталітичні властивості: все залишкові шкідливі елементи і з'єднання, які залишилися після процесу дистиляції видаляються.</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Кавказький скельний дуб: Quercus Petrae</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Щільність дуба: Мелкозернистая merrain grain fin</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Річні кільця: менше 2 мм</span><br style="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px;" /><span style="color: #000000;">Санітарну якість: радіоактивність нульова, без хімічної обробки і домішок.</span></p>
Цена: 25 грн./шт.
Бентоніт ( для освітлення вин,браг)
<p style="padding: 0px; border: none; outline: 0px; font-size: 15px; vertical-align: baseline; font-family: Arial, Helvetica, Verdana, Tahoma, sans-serif; line-height: 1.5rem; color: #333333; background: none !important; box-shadow: none !important; margin: 0px 0px 10px !important 0px;">Бентоніт ( біла глина ) ЦІНА вказана за 300 грам</p> <p style="padding: 0px; border: none; outline: 0px; font-size: 15px; vertical-align: baseline; font-family: Arial, Helvetica, Verdana, Tahoma, sans-serif; line-height: 1.5rem; color: #333333; background: none !important; box-shadow: none !important; margin: 0px 0px 10px !important 0px;">Країна походження Україна .</p> <p style="padding: 0px; border: none; outline: 0px; font-size: 15px; vertical-align: baseline; font-family: Arial, Helvetica, Verdana, Tahoma, sans-serif; line-height: 1.5rem; color: #333333; background: none !important; box-shadow: none !important; margin: 0px 0px 10px !important 0px;">Виготовлена для алкогольної промисловості та застосовується для прискорення випаду осаду браг, вин після закінчення бродіння.</p> <p style="padding: 0px; border: none; outline: 0px; font-size: 15px; vertical-align: baseline; font-family: Arial, Helvetica, Verdana, Tahoma, sans-serif; line-height: 1.5rem; color: #333333; background: none !important; box-shadow: none !important; margin: 0px 0px 10px !important 0px;">Застосування; 1 столова ложка на 10 л.</p> <ul id="redactor_toolbar_0" class="redactor_toolbar" style="border-top: none; border-right: none; border-bottom: 1px solid #b8b8b8; border-left: none; border-image: initial; outline: 0px; font-size: 0px; vertical-align: baseline; background-image: linear-gradient(#f1f1f1 0%, #e2e2e2 100%); position: relative; left: 0px; top: 0px; color: #333333; padding: 0px 0px 0px 2px !important; background-position: initial !important; background-size: initial !important; background-repeat: initial !important; background-attachment: initial !important; background-origin: initial !important; background-clip: initial !important; background-color: initial !important; list-style: none !important; font-family: Helvetica, Arial, Verdana, Tahoma, sans-serif !important; line-height: 0 !important; height: 32px !important; box-shadow: none !important; margin: 0px 0px 0px !important 0px !important;"> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li class="redactor_separator" style="padding: 0px; border-width: 0px 1px; border-image: initial; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; float: left; height: 29px; margin: 0px 2px 0px 3px !important; list-style: none !important; border-color: initial #f4f4f4 initial #d8d8d8; border-style: initial solid initial solid;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li class="redactor_separator" style="padding: 0px; border-width: 0px 1px; border-image: initial; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; float: left; height: 29px; margin: 0px 2px 0px 3px !important; list-style: none !important; border-color: initial #f4f4f4 initial #d8d8d8; border-style: initial solid initial solid;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li class="redactor_separator" style="padding: 0px; border-width: 0px 1px; border-image: initial; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; float: left; height: 29px; margin: 0px 2px 0px 3px !important; list-style: none !important; border-color: initial #f4f4f4 initial #d8d8d8; border-style: initial solid initial solid;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> <li class="redactor_separator" style="padding: 0px; border-width: 0px 1px; border-image: initial; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; float: left; height: 29px; margin: 0px 2px 0px 3px !important; list-style: none !important; border-color: initial #f4f4f4 initial #d8d8d8; border-style: initial solid initial solid;"></li> <li style="padding: 1px 0px 3px 1px; border: 0px; outline: none; vertical-align: baseline; background: transparent; margin: 0px !important; float: left !important; list-style: none !important;"></li> </ul> <div class="redactor_mceEditor_product redactor_editor" dir="ltr" style="padding: 10px 10px 5px; border: 0px; outline: none; font-size: 15px; vertical-align: baseline; font-family: Arial, Helvetica, Verdana, Tahoma, sans-serif; line-height: 1.5rem; position: relative; overflow: auto; color: #333333; min-height: 200px; height: 96px; background-image: initial !important; background-position: initial !important; background-size: initial !important; background-repeat: initial !important; background-attachment: initial !important; background-origin: initial !important; background-clip: initial !important; box-shadow: none !important; margin: 0px 0px 0px !important 0px;">Спосіб застосуванн.<br /> Залити маленькою кількістю гарячої води до кашоподібної маси,до повного розчинення, та залишити на декілька хвилин для набухання.Після чого данну суміш слід додати в рідину та добре перемішати до повного розчиненя,а потім залишити на 24 годин в нерухомому вигляді до повного освітлення з випадом осаду<br />Відділити від осаду та застосовувати по призначенню.</div>